Niğde Teknopark A.Ş. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Niğde Teknopark A.Ş. 7. Olağan Genel Kurul toplantısı, Yönetim Kurulu ve Genel Kurul Üyelerinin katılımıyla Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü ve Niğde Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’ın açılış konuşmasıyla başlayan 7. Olağan Genel Kurul toplantısı, Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu’nun 2020 yılı faaliyetleri ile Teknopark’ın genel durumunu özetleyen sunumu ile devam etti.

Önümüzdeki dönem planlamalarının görüşülmesi ile sona eren 7. Olağan Genel Kurulun ardından Genel Kurul Üyeleri, Niğde Teknopark’ın %79 doluluk oranına ulaşmasından dolayı memnuniyetlerini belirterek, Genel Müdür Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu’na ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.