Niğde Yurt Ay-Der, Niğde Sevgi Evleri Derneği ve Niğde Yurt Eğitim-Sen’den Rektörümüze Ziyaret

Niğde Yurt Ay-Der Başkanı Dr. Cevdet Türkyürek, Niğde Sevgi Evleri Derneği Başkanı Yunus Ak, Niğde Yurt Eğitim-Sen İl Başkanı Sait Akbulut ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, 7103 nolu yasa ile hayata geçen “Yurt Çocuklarına Sınavsız Unvan Değişikliği” hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a bilgiler veren heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ile, Üniversitemizde görev yapmakta olan yurt ve sevgi evleri çıkışlı personellerimiz hakkında da durum değerlendirmesinde bulundu ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ise Niğde Yurt Ay-Der, Niğde Sevgi Evleri Derneği ve Niğde Yurt Eğitim-Sen tarafından yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizde görev yapmakta olan yurt ve sevgi evi çıkışlı personellerimizi her zaman desteklediklerini ve sorunları ile ilgilenme noktasında oldukça hassas olduklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca ziyaretleri dolayısıyla Niğde Yurt Ay-Der, Niğde Sevgi Evleri Derneği ve Niğde Yurt Eğitim-Sen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.