Öğrenci Kulüpleriyle Buluşma Şenliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin, üniversitemizde eğitim-öğretime başlayan yeni öğrencilere, kulüp faaliyetleri ve amaçları hakkında bilgiler vermesini hedefleyen “Öğrenci Kulüpleriyle Buluşma Şenliği” etkinliği, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ile üniversitemiz senato üyeleri de katılırken, yaklaşık 50 üniversitemiz öğrenci kulübü ile kulüp üyeleri, kulüp etkinliklerini çok sayıda öğrenciye tanıttı.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrenci kulüplerinin, üniversite gençliğinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu vurgulayarak “Öğrencilerimiz bu tarz etkinliklerde kendi ilgi alanları, hobileri ve düşünceleri ile uyuşan kulüpleri tanıma ve onlara dahil olabilme fırsatı elde etmiş oluyorlar. Bizim buradaki amacımız ise öğrencilerimizin sosyal anlamda gelişimine fayda sağlayacak bu kulüplere olan desteğimizi göstermek. Üniversitemize, Niğde’mize ve ülkemize katkı sağlayacak her türlü öğrenci odaklı oluşumu desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.