Rektörümüzden KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Üniversitemiz Niğde Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizde halen devam etmekte olan projelerdeki gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, KOP desteği ile ilgili  yürütülmekte olan KOP Enerji Evi ve Silisyum Saflaştırma projelerinin son hali hakkında bilgilendirmede bulundu. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, KOP'un son çağrı döneminde üniversiteden yapılan projeler hakkında bilgi vererek, bu projelerin KOP tarafından desteklenmesini beklediklerini ifade etti.

KOP Başkanı İhsan Bostancı, bütçe imkanları ölçüsünde ve proje çağrı rehberlerine göre yapılan projelerden en iyilerini desteklemeye çalışacaklarını belirtti.

İki kurum arasındaki işbirliğinin sürdürülmesine ilişkin karşılıklı temennilerde bulunulan ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, misafirperverliklerinden ve Üniversitemiz projelerine desteklerinden dolayı KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’ya teşekkürlerini iletti.

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin değerli bir paydaş olduğunu belirterek ziyaretleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a ve Niğde Teknopark Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu’na teşekkür etti.