Fakültemiz Dekanlığı ve Bölümlerimiz Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Kurumların ve Etüt Merkezlerinin Rehberlik Öğretmenlerine yönelik Fakültemiz ve Bölümlerine ilişkin tanıtım-bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 22/02/2024


Niğde Ömer Halisdmir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri özel kurumların ve Etüd Merkezlerinin rehberlik Öğretmenleriyle buluştu. Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen programda, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat BARUT fakülte imkânları, eğitim kadrosu, teknik donanımları ve fakülte akademisyenlerinin ve öğrencilerinin başarılı çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonrasında programa Bilgisayar, Çevre, Elektrik, Gıda, Harita, İnşaat, Jeoloji, Maden, Makine ve Mekatronik mühendislikleri bölümlerinin öğretim üyelerince bölüm tanıtımı, mesleki yeterlilik, iş imkânları ve burs imkânları hakkındaki sunumlarıyla devam edildi. Özellikle Harita, Maden, Jeoloji ve Gıda Mühendisliği bölümlerinin burs olanaklarından bu bölümleri tercih edecek olan öğrencilerin faydalanabileceği vurgulandı.
Sunumlar sonrasında Mühendislik Fakültesi bölümlerinin Niğde ilindeki öğrencilerimiz tarafından daha fazla tercih edilmesi konusundaki gerçekleştirilebilecek tanıtımlar ve öneriler görüşüldü.