NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2016 - KURUM BESLENMESİ VE MUTFAK YÖNETİMİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Toplu beslenmenin önemini, toplu beslenme yapılan kuruluşların özelliklerini ve yeni üretim sistemlerini kavrar.
ÖÇ2Yeni yönetim yaklaşımlarını öğrenir ve kurumda stratejik yönetim yaklaşımını uygulayarak kurumun misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedeflerini belirler
ÖÇ3Toplu beslenme yöneticisi olarak kuruluşa uygun araç-gereç seçimini yapar.
ÖÇ4Mutfak-yemekhane planlayabilme becerisine sahip olur.
ÖÇ5Yiyeceklerin uygun satın alma ve depolama ilkelerini bilir.
ÖÇ6Kurum Beslenmesine ilişkin kavramları bilir. Kurum beslenmesinin sürdürülebilirliği hakkında bilgi sahibi olur.