BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2006 - BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Öğrenciler farklı besin gruplarında bulunan bileşenlerin kimyasal özelliklerini ve fonksiyonlarını açıklar.
ÖÇ2Öğrenciler Yumurta, süt ürünlerinin kimyasal özelliklerini ve besin hazırlamadaki işlevlerini açıklar.
ÖÇ3Öğrenciler sürdürülebilir besin kimyası ve analizleri ile ilgili makaleleri tartışır.
ÖÇ4Öğrenciler et ve ürünleri, meyve ve ürünleri ve tahıl ve ürünlerinin kimyasal özelliklerini ve besin hazırlamadaki işlevlerini açıklar.
ÖÇ5Öğrenciler farklı besin gruplarında bulunan bileşenlerin besin sanayinde kullanılışlarını açıklar.