BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3006 - TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Ticari işletmelerde toplu beslenme ilkelerini kavrar
ÖÇ2Yiyecek hazırlama ve pişirme yöntemlerini öğrenir
ÖÇ3Mutfak ve servis personelinin görevlerini öğrenir
ÖÇ4Servis yöntemlerini ve kurallarını kavrar
ÖÇ5Toplu beslenme yapılan kurumlarda sık karşılan besin zehirlenmelerini ve önleme yollarını öğrenir
ÖÇ6Toplu beslenme yapılan kurumlarda hijyen sağlama yollarını öğrenir, HACCP yönetim ve denetimini kavrar
ÖÇ7Toplu beslenme yapılan kurumlarda maliyet kontrolü becerisi kazanır
ÖÇ8Toplu beslenme hizmetlerinde acil durumlar ve krizler karşısında etkili çözüm yollarını öğrenir ve bu durumları yönetme becerisi kazanır