1 | Nütrisyon destek ekibinde diyetisyenin yeri, görev ve sorumlulukları | |
2 | Beslenme durumunun taranması | |
3 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi | |
4 | Enerji ve besin ögesi gereksinimlerinin belirlenmesi | |
5 | Beslenme destek yöntemleri | |
6 | Enteral beslenme endikasyon, kontrendikasyon ve uygulama ilkeleri | |
7 | Enteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri | |
8 | Enteral beslenme-Vaka örnekleri | |
9 | Parenteral beslenme endikasyon, kontrendikasyon ve uygulama ilkeleri | |
10 | Parenteral beslenme kullanılan ürünler ve özellikleri | |
11 | Klinik duruma göre beslenme desteğinin yönetimi | |
12 | Parenteral beslenme-Vaka örnekleri | |
13 | Vaka sunumu-I | |
14 | Vaka sunumu-II | |