| 1 | Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 1 | [1]. [2].[3] |
| 2 | Fermantasyonun tanımı, mikroorganizmaları ve çeşitleri 2 | [1]. [2].[3] |
| 3 | Fermente ürünler, sürdürülebilir yaşam ve kalkınma açısından toksinlerin önemi | [2].[4].[5] |
| 4 | Malt üretim teknolojisi | [2].[4].[6] |
| 5 | Bira üretim teknolojisi 1 | [2].[4].[6] |
| 6 | Bira üretim teknolojisi 2 | [2].[4].[6] |
| 7 | Şarap üretim teknolojisi1 | [4] |
| 8 | Şarap üretim teknolojisi 2 | [4] |
| 9 | Sirke üretim teknikleri | [1].[2].[4].[11] |
| 10 | Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları I | [1].[2].[4].[11] |
| 11 | Turşu ve sofralık zeytin üretim teknikleri, hata ve hastalıkları II | [1].[2].[4].[11] |
| 12 | Şalgam üretimi | [2].[4].[11] |
| 13 | Boza üretimi | [2].[4].[11] |
| 14 | Tarhana üretimi | [3].[4]. |