BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2013 - GIDA KATKI MADDELERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Asitlik Düzenleyici İlavesi Yapmayı öğrenir
ÖÇ2Antimikrobiyal ilavesi yapma hakkında bilgi sahibi olur
ÖÇ3Antioksidan ilavesi yapmayı öğrenir
ÖÇ4Dokusal Yapıyı Düzenlemek İçin Katkı Maddeleri Kullanma hakkında bilgi sahibi olur
ÖÇ5Renklendiricileri kullanmayı öğrenir
ÖÇ6Lezzet Artırıcıları Kullanma hakkında bilgi sahibi olur
ÖÇ7Tatlandırıcıları Kullanmayı öğrenir
ÖÇ8Zenginleştirici Katkıları Kullanma hakkında bilgi sahibi olur
ÖÇ9Starterleri kullanmayı öğrenir
ÖÇ10Enzimleri kullanmayı öğrenir
ÖÇ11Taşıyıcıları kullanmayı öğrenir
ÖÇ12Çözgenleri kullanmayı öğrenir