NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2014 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Yiyecek içecek işletmelerinin örgüt yapısını bilir.
ÖÇ2Servis usullerini açıklayıp uygulayabilir.
ÖÇ3Kuver çeşitlerini bilir ve kuver açmanın kurallarını açıklayıp uygulayabilir.
ÖÇ4Alkollü içecekler ve servisi ile ilgili uluslararası terimleri bilir.
ÖÇ5Bira ve şarabın üretim ve servisi ile ilgili kurallarını bilir.
ÖÇ6Barda çalışırken dikkat edilmesi gereken kuralları bilir.
ÖÇ7Kokteyl terminolojisini bilir ve kokteyl yapma konusunda bilgi ve beceri sahibiidir.
ÖÇ8Sürdürülebilirlik ve gıda güvenliğ,alternatif beslenme ve menü hazırlama konusunda bilgi sahibiidir.