NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2020 - ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Ziyafeti tanımlayarak önemini açıklar.
ÖÇ2Ziyafet öncesi hazırlıkları yapar.
ÖÇ3Ziyafet ön hazırlıklarına uygun olarak ziyafet planı hazırlar.
ÖÇ4Ziyafet sırasında uygulanacak servis usullerini bilir ve uygular.
ÖÇ5Ziyafet sözleşmelerinde belirlenen ziyafet menülerini hazırlar.
ÖÇ6Sürdürülebilir üretim ve tüketim için yiyecek içecek sektöründe yerel kaynakların verimli olarak nasıl kullanılacağını ve gıda güvenliğini bilir