BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2001 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Set tipi yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ2Set tipi yoğurdun depolanması, yoğurt kusurları ve yoğurdun kalite kontrolü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ3Set tipi yoğurt üretir ve depolar
ÖÇ4Kaymaklı yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ5Süzme yoğurdun üretim aşamaları, depolanması ve yoğurt kusurları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ6Kaymaklı ve süzme yoğurt üretir ve depolar
ÖÇ7Meyve esaslı karışımların hazırlanması, set tipi meyveli yoğurt, pıhtısı kırılmış yoğurt ve depolama ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ8Meyve esaslı karışımlar hazırlar
ÖÇ9Set tipi meyveli yoğurt yapar
ÖÇ10Pıhtısı kırılmış meyveli yoğurt yapar
ÖÇ11Meyveli yoğurtları depolar