BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ / SUT2002 - FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Probiyotik yoğurt ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
ÖÇ2Probiyotik yoğurt yapar ve depolar
ÖÇ3Ayran ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ4Süt ve yoğurttan ayran üretimi ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ5Süt ve yoğurttan ayran yapar
ÖÇ6Ayranı ambalajlar ve depolar
ÖÇ7Kefir ve kefir kültürü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ8Kefir üretimi, ambalajlanması ve depolanması ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
ÖÇ9Kefir mayası hazırlar
ÖÇ10Kefir üretir
ÖÇ11Kefiri ambalajlar ve depolar