| 1 | TS 3071 Krema- Yağ Muhtevasının Tayini- Gravimetrik Metot (Referans Metot)?a göre süt yağını ayırabilecektir. |
| 2 | TS 1864 Krema ve Kaymak Standardına uygun olarak kremaya ön işlemler uygulayabilecektir. |
| 3 | TS 1864 Krema ve Kaymak Standardına uygun olarak kremayı olgunlaştırabilecektir |
| 4 | TS 1331/T2 Sayılı Tereyağı Standardına uygun olarak kremayı yayıklayabilecektir |
| 5 | TS 1331/T2 Sayılı Tereyağı Standardı ve TS1333 Tereyağı-Tuz Muhtevası Tayini standartlarına uygun olarak tereyağını yoğurabilecektir (Malakse edebilecektir). |
| 6 | Tekniğine uygun olarak tereyağını ambalajlayabilecektir |
| 7 | Tekniğine uygun olarak tereyağını depolayabilecektir |