ENGINEERING FACULTY / FOOD ENGINEERING / GDM3017 / FOOD TOXICOLOGY
 
LEARNING RESOURCES (BOOKS AND OTHER MATERIALS) 
1Williams, P.L., James, R.C., Roberts, S.M., 2000. Principles of toxicology, Environmental and Industrial Applications, John Wiley & Sons, Inc.NewYork 603 p.
2Shibamoto, T., Bjeldanes, L.F., 2009. Introduction to food toxicology. Second Edition, Academic Press, London, 309 p.
3Helferich, W., Winter, C.K., 2000. Food Toxicology, CRC Press, 240 p.
4Vural, N., 2005.Toksikoloji.Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yayınları, No:73, 659 s.
5Ergun, B., 2015. Toksikoloji, Besin Güvenliği Ve Çevre Sağlığı, Eskişehir, eKitap, TC. Anadolu Üniversitesi Yayını, http ue.anadolu.edu.tr ECH207U.pdf
6Acar, J., Uygun, Ü., 2005. Doğal toksik maddeler ve kontaminantlar. İçinde: Gıda Kimyası. Ed. Saldamlı, İ., Hacettepe Üniversitesi Yayınları, Ankara. 427-462ss.
7Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008a. Besinlerdeki toksik ögeler-I. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 31 s.
8Ayaz, A., Yurttagül, M., 2008b. Besinlerdeki toksik ögeler-II. Hacettepe Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Yayın No: 727, ISBN : 978-975-590-243-2, Klasmat Matbaacılık, Ankara, 37 s.
9Bilişli, A., 2009. Gıda Kimyası. Sidas MedyaLtd. Sti., İzmir, 355.