BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2011 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
155334          
233333          
333333          
4               
553             
6  44           
7  55           
8               
9   55          
10               
11               
12   55          
13 4             
14   334         
15   22          
16 2             
17               
18    4          
19               
20               
21  44           
22               
23               
24    3          
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2011 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Taze meyve sebzelerin bileşimini bilir.
2Meyve sebzelerin işlenmeleri sırasında meydana gelebilecek değişimlere karşı önlem alabilir.
3Taze meyve sebze analizlerini yapar ve sonuçları değerlendirir.
4Kurutulmuş ve dondurulmuş meyve sebze analizleri yapar ve değerlendirir.
5Meyve sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerinin geliştirilmesinde etik bir yaklaşım kullanır.