BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2011 - MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Taze meyve sebzelerin bileşimini bilir.
ÖÇ2Meyve sebzelerin işlenmeleri sırasında meydana gelebilecek değişimlere karşı önlem alabilir.
ÖÇ3Taze meyve sebzelerde duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapar ve sonuçları değerlendirir.
ÖÇ4Kurutulmuş ve dondurulmuş meyve sebzelerde duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapar ve değerlendirir.
ÖÇ5Meyve sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejilerinin geliştirilmesinde etik bir yaklaşım kullanır.