Üniversitemizde “Bigem” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi Düzenlendi

Üniversitemiz Kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASPAM), Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile Resim Bölümü ve Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı kadın öğrenci ve öğretim elemanlarının ortaklaşa çalışmasıyla “Bigem” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi düzenlendi.

Toplamda 48 eserin yer aldığı sergide yer alan eserler, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye alanında 8 Mart’ta başlayan sergi, 15 Mart’a kadar sanatseverlerin ziyaretlerine açık oldu.

Rektörümüz Karma Sergiyi Gezdi
Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açılan sergiye katılarak sergilenen resimler hakkında ressamlardan bilgi aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen düzenlenen bu anlamlı sergide emeği geçen kadın öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür eden Rektörümüz Uslu, “Bu vesileyle tekrardan başta Üniversitemiz kadın personeli olmakla tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlarım.” dedi